Eltelt egy újabb hét

 2009.07.19. 21:58

Kedves Mindenki,

A munkahelyemen még mindig keresem a nehezen fellelhető gépjárműszállító kamionvezetőket, de ezen a héten már fel is kerestem néhányat telefonon, jövő héten remélhetőleg jobban belecsaphatok a lecsóba. :)

Most pénteken is elnéztünk a DzemPubba (igen, van másik szórakozóhely is Kaunasban, de beugróval :P), ahol 80%-ban ugyanaz a zene ment, mint múlt héten, úgyhogy ki voltam vele békülve, és az első teljes hetem befejezésének örömére  18:30-tól 02:30-ig sikerült 6 és fél liter remek Švyturys Ekstrát elfogyasztani. Ehhez képest a norvég kisfiú dőlt ki leghamarabb, bár ő amúgy sem akkora partiarc, inkább csendesülős a lelkem. Ja igen, az osztrák srác tiszteletbeli LC Linz memberré fogadott különleges tehetségem miatt :D

Szombaton ellátogattunk az ifjúsági atlétikai európabajnokságra, ami naaaagyon tuti volt! Ott gátugráltak meg súlylöktek tőlem néhány méterre, és még a kabalateheneket is elkaptam egy fényképnyire. Kint volt a magyar zászló is, és merem feltételezni voltak is magyarok, de nem sikerült senkivel összefutnom, és versenyezni se láttam hazám fiait. És eeennyisok izmot egy helyen, mmm...

 

Egy kis általános áttekintés:

Egyelőre 4 emberkével lakom együtt, ebből 2 lány és 2 fiú. Én nyilván a két fiút kaptam, mert a kis szoba csak két embert bír, így most a nappaliban vagyok elszállásolva, egy szobában a cseppet hangosan szundikáló Marcoval és Joval. Mióta van füldugóm, tökre bírom őket. :) Meg alapvetően is. :) Marco szlovén egy kis műmacsó beütéssel, aki csak azért akar litván nyelvórákat, hogy el tudja mondani litvánul is, hogy „Nálad, vagy nálam?”. Jo pedig hát az egyetlen norvég, akit ismerek, de eddig beváltotta a norvégokhoz fűzött sztereotípiákat. :) Mármint kicsit távolságtartó, kicsit mozi szakon végzett :D Meg hát náluk egy étkezés 30 euró, itt pedig 3-szor kényelmesen megebédelsz ugyanennyi litasból. :P

A lányok lassan végeznek, így 2 héten belül lesz saját szobám, de legalábbis Roksival fogok lakni, ha még marad a cégnél, még ő sem tudja.  Velük valamivel kevesebb az interakcióm, mert Iuliana (Románia) leginkább elfoglalja magát Bernharddal, Roksi pedig már vagy 9 hónapja itt van, és nem túl motivált a partizásra. De ettől nem csüggedek, mert mindig akad valaki, aki éppen csinálna valamit. :)

Végezetül íme egy a többi igen remek litván graffitiből, főleg Briginek szeretettel, de egyszerűen tényleg zseniális falrajzokat csinálnak errefelé.

Mindenkinek szép napot innen messziről,

Aaadri

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenlitvania.blog.hu/api/trackback/id/tr911255492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karo* 2009.07.20. 07:16:45

Sziiiiiiaaa Drága!

Naggyon köszi a Bo(d)ri számot, amit küldtél!!! Örülök, hogy jól érzed magad odakint! Itthon nagyon hiányzol ám nekünk! Mindenki nevében puszillak! :) Várjuk a további élménybeszámolókat! :)
süti beállítások módosítása